© 2016  -  Consell Comarcal de la Noguera - Carrer Àngel Guimerà, 28-30, 25600 Balaguer, Lleida   -  Telf. 973 448 933 

AGENDA

Please reload

recherche par Tags
Please reload

Suivez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Promocionant la Noguera a FITUR 2020

March 6, 2020

1/1
Please reload

Àger, la Noguera

Inici de temporada del COU

Inici de la nova temporada del Parc Astronòmic Montsec, amb la pel·lícula “ Som Estels”  ( We are Stars). El film ens descobreix, viatjant pel temps, com estem fets de material generat a les estrelles.

Torrelameu, La Noguera

9a cursa de la Nòria

Esdeveniment lúdico-esportiu amb dues curses de 5 i 10 quilòmetres. El circuit passa per un magnífic itinerari natural vora el riu Noguera Ribagorçana i per camins al costat d’arbres i fruiters florits.

973 19 02 67

Ccnoguera.cat/Torrelameu

Balaguer, La Noguera

Emboirats

Cloenda del 2n cicle d’ hivern d’espectacles familiars “Emboirats” amb l’ obra “Gran Reserva” al Teatre a les 18.00h.  Venda d’entrades a partir del 27 de gener a : entrades.bakaguer.cat o Museu de la Noguera. Preu 6€

Sessió de Ball amb el gruo Stylette a les 19.00h al Pa...

Espai Orígens de Camarasa, La Noguera

Tastet de la Prehistòria

A les 11h, tastes de diferents activitats prehistòriques quotidianes ( encendre foc, elaborar un instrument o anar de cacera) per posar a prova les nostres capacitats i habilitats ancestrals i entendre la Pre- història.

973 42 04 27

Espaiori...

Camarasa, La Noguera

Arqueòleg per un dia

Jornada familiar al Parc Arqueològic de Sant Llorenç de Montgai, on infants i adults gaudeixen de l’emoció de desenterrar el passat i reconstruir la vida de fa milers d’anys.

Cal reserva prèvia.

973 42 04 27

Espaiorigens.es

Butsènit, La Noguera

IX Porcada

La porcada és una festa gastronòmica que comença amb l’elaboració dels embotits. Es fa un dinar popular a base de mongetes, llonganissa i botifarra negra, a preus populars, tothom gaudeix del resultat d’aquesta tradició on el porc i el mondongo són els protagonistes.

973...

Montgai, La Noguera

XXXVII Matança del porc

L’antic costum de matar el porc per fer-ne embotits i altres aliments que es conserven per tal d’abastir les famílies durant tot l’any,  es pot reviure el tercer diumenge de març a Montgai. La plaça Prat de la Riba s’ omple de graelles per cuinar el porc, qu...

Espai Orígens de Camarasa, La Noguera

Visita a la Roca dels Bous 2.0

Descoberta del món de l’arqueologia i dels Neandertals mitjançant l’ús de tauletes tàctils i visita a un dels jaciments arqueològics més importants del polític d’ara fa 50.000 anys. Inici de l’activitat a les 11.00h

973 42 04 27

Espaio...

Please reload

  • Facebook Social Icon