© 2016  -  Consell Comarcal de la Noguera - Carrer Àngel Guimerà, 28-30, 25600 Balaguer, Lleida   -  Telf. 973 448 933 

Please reload

Posts Recents

El Consell Comarcal de la Noguera promou el turisme astronòmic a FITUR

January 25, 2017

1/4
Please reload

Posts Destacats

Cicle de Música sota les Estrelles al Centre d'Observació de l'Univers del Montsec

El  dissabte 2 d’agost començarà la sisena edició del cicle Música sota les Estrelles 2014, que acull, com cada any, el Centre d’Observació de l’Univers. El cicle combina 45 minuts de música en directe dins de l’anomenat “Ull del Montsec”, juntament amb projeccions d’imatges al planetari i, per completar la visita, es realitza l’observació astronòmica al parc de telescopis.

Aquest cicle, organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera, ens gestor del Centre d’Observació de l’Univers, comptarà enguany amb el suport de l‘Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i l’Escola de Música de Balaguer.

Enguany s’ha apostat també per una gran varietat d’estils en els cinc concerts que formen el cicle i s’ha incorporat a les formacions de jazz o d’estil clàssic que es feien habitualment nous formats com són la música barroca (tiorba), el funk, el hip-hop i la música electrònica. S’ofereix el programa més complet i variat de totes les edicions de Música sota les Estrelles.

El cicle acollirà els següents concerts:

-2 d'agost: “Rutes pel firmament”, a càrrec de Xavier Pié  (saxo soprano) i MACC (guitarres i efectes)

-27 de setembre: “Del Montsec als cometes”, a càrrec de Quartet Briccialdi (flautes)

-18 d'octubre: Dins del marc del I Festival d'Astronomia del Montsec, “Un Univers de Música”, a càrrec de Xavier Monge Quartet (saxo alto, piano, contrabaix i bateria)

-22 de novembre: “Quan Galileu i Newton canviaven el nostre món”, a càrrec d'Alexandre Rosanes  (tiorba)

-6 de desembre: “Seguint el ritme de l'Univers”, a càrrec de Palfium (veu, guitarra, baix, bateria, sintetitzadors i sampler)

El preu de les entrades s’ha mantingut a 12 euros i inclou el concert i la sessió d’observació. Ja podeu adquirir les entrades mitjançant el web: www.parcastronomic.cat

 

Please reload

Segueix-nos
Please reload

Cercar per Tags
Please reload

Arxius
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square