© 2016  -  Consell Comarcal de la Noguera - Carrer Àngel Guimerà, 28-30, 25600 Balaguer, Lleida   -  Telf. 973 448 933 

Please reload

Posts Recents

El Consell Comarcal de la Noguera promou el turisme astronòmic a FITUR

January 25, 2017

1/4
Please reload

Posts Destacats

12 d'octubre

Àger, la Noguera

 

Música sota les estrelles

Música bajo las estrellas

 

Cicle de concerts al Centre d’Observació de l’Univers del Montsec. A les 22.00 h, “Temps de Pedrolo”, a càrrec de Patrícia McGill + Javier Juanco Quartet. En el marc del 6è Festival d'Astronomia del Montsec. El 26 d’octubre, “La Culpa”, a càrrec de Joan Reig. El 23 de novembre, “La pluja fina”, a càrrec del grup “L’Últim Indi”.

Ciclo de conciertos en el Centro de Observación del Universo del Montsec. A las 22.00 h, “Tiempo de Pedrolo”, a cargo de Patrícia McGill + Javier Juanco Quartet. En el marco del 6º Festival de Astronomia del Montsec. El 26 de octubre, “La Culpa”, a cargo de Joan Reig. El 23 de noviembre, “La lluvia fina”, a cargo del grupo “L’Últim Indi”.

 

973 05 30 22

parcastronomic.cat

Please reload

Segueix-nos
Please reload

Cercar per Tags
Please reload

Arxius
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square