© 2016  -  Consell Comarcal de la Noguera - Carrer Àngel Guimerà, 28-30, 25600 Balaguer, Lleida   -  Telf. 973 448 933 

Please reload

Posts Recents

El Consell Comarcal de la Noguera promou el turisme astronòmic a FITUR

January 25, 2017

1/4
Please reload

Posts Destacats

De l'11 al 13 d'octubre

Àger, la Noguera

 

VI Festival d'Astronomia del Montsec

VI Festival de Astronomía del Montsec

 

El PAM organitza el 5è Festival d'Astronomia del Montsec amb la finalitat d’acostar la ciència als visitants mitjançant el turisme del coneixement. Entre els actes organitzats hi ha els experiments científics d’en Dani Jiménez (presentador del “Dinamiks” de TV3), concerts de Música sota les estrelles, sessions de planetari, tallers i observacions astronòmiques, xerrades, etc.

El PAM organiza el 5º Festival de Astronomía del Montsec con la finalidad de acercar la ciencia a los visitantes a través del turismo del conocimiento. Entre los actos organizados están los experimentos científicos de Dani Jiménez (presentador del “Dinamiks” de TV3), conciertos de Música bajo las estrellas, sesiones de planetario, talleres y observaciones astronómicas, charlas, etc.

 

973 05 30 22

parcastronomic.cat

Please reload

Segueix-nos
Please reload

Cercar per Tags
Please reload

Arxius
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square